project: Valley Park

area:  2225 sqft

 


Open concept for contemporary interiors is a desired attribute to our urban lifestyle. Sensitively utilizing natural materials to compliment with the seamless orthogonal composition of element become an ambiguous approach to residential context. Grey shaded stone on floor & wall are laid on specific area to define specific public and service sanctuary. The same concept is employed in similar fashion onto different elements throughout the private and public area as well. Mezzanine level is ‘framed’ with the continuity of polished black granite on the step and wrap to ceiling presenting itself as a significant transitional space. Its presence encouraged the view to the surrounding nature thru the full height window. Touring towards the master bedroom, a wide interior bay window overlooks to the open kitchen allow the owner to supervise their children activities from both direction.


Valley-Park-1Valley-Park-2Valley-Park-3Valley-Park-4Valley-Park-5Valley-Park-6Valley-Park-7Valley-Park-8