project: hilltop

area: 1836sqft

 

 

Environment that provide a greater sense of soothing and serene sanctuary for a timeless deco yet liveable interior required a sophistication for marriage between modernity and traditional elements. Functional platform is placed at the centre of the space symmetrically orientated at the center of the entry corridor define a casual warm welcoming greeting tool. Presence of bamboo laid in random motion define the formality and dynamism of the family platform.

Environment that provide a greater sense of soothing and serene sanctuary for a timeless deco yet liveable interior required a sophistication for marriage between modernity and traditional elements. Functional platform is placed at the centre of the space symmetrically orientated at the center of the entry corridor define a casual warm welcoming greeting tool. Presence of bamboo laid in random motion define the formality and dynamism of the family platform.


hilltop 1hilltop 2hilltop 3hilltop 4hilltop 5hilltop 6hilltop 7hilltop 8